15/6/10

Vaga Popular

Avui surt a la llum que si que hi haurà Vaga General, i fins i tot es comença a perfilar una data, 29 de Setembre, es a dir en ple embolic per la retallada de drets laborals. Que s'aprovara a cop de decret demà mateix.

Els (pseudo) sindicats majoritaris, UGT i CCOO, ens venen ara la moto que la data te ha veure amb una bona preparació, quan a ningú se li escapa que Candido Mendez fa pocs dies pactava a Moncloa, no atacar directament ZP, i deixar la diada de protesta per la tardor amb les aigües més calmades.

L' establishment espanyol, del qual n'es evident que els dirigents sindicals hi formen part, continuen burlant-se barroerament de la societat, primer retallant-nos drets, i desprès fent-nos creure que tenim dret i poder social (no sigui cas que les afiliacions baixin) per evitar-ho o per aturar, no sols l'estat, si no Europa.

El concepte de Vaga General ha esdevingut un mecanisme més de UGT i CCOO, per a negociar les seves subvencions, les seves quotes de poder, i el seu benestar, associatiu i personal. La entesa entre els treballadors i el govern de ZP ha estat inexistent malgrat les bones relacions de govern, sindicats i patronal. Units per menysprear les classes obreres.

L'estat te una llarga historia en el sindicalisme, i ara s'en va en orris la possibilitat de plantar cara per culpa d'uns dirigents acomodats i sense escrúpols, d'uns sindicats venuts i sense sentiment obrer malgrat els seus darrers discursos incendiaris. A la societat no li queda més que autogestionar-se i organitzar-se per convocar la Vaga Popular.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada