23/3/08

Nou Bloc a la Xarxa.

Avui hem vull permetre fer una mica de publicitat del meu nou bloc. Recordes que...? és un bloc que he encetat justament la pasada setamana.

A aquest nou bloc tan sols trobareu informació que faci referència a esdeveniments històrics que han marcat la nostra era, i l'actualitat política i social del món en el qual vivim.

Dia a dia passen sense cap mena de reconeixement imporatnts efemèrides, que ningú recorda, pot ser perque hi ha a qui no li interesa recordar.

Tot just hi han dos posts, més el de benvinguda. Els posts parlen de l'aniversari de la creació del primer telèfon i del 70e aniverssari de la pluja de bombes de 41 hores sobre la ciutat de Barcelona.

Us convido a que conegueu el bloc, que proposeu temes i que fins i tot, i si voleu us en feu autors del bloc, tot i que nos e com s'inclouen autors, de ben segur que ho podem esbrinar. Cal no oblidar, ja ho diguè M. Unamuno "Qui Oblida el seu passat esta condemnat a repetir-ho" No caiguem a la trampa de reviure les majors desgracies que ja ha pati la humanitat.

2 comentaris: