17/5/08

De tornada sense haver marxat.

Bè en aquests moments penso que lo millor és fer un breu post, primer perque fa massa temsp que per qüestions personals no he actualitzat aquest espai, bàsicament perque no em venia de gust. Segon perque en aquests moments vull desconectar i aquest reducte de capsa tonta amb CPU tambè pot ser una via d'escapament, així doncs torno a explicar-vos les meves cabilacions.

Però el principal motiu de voler tornar ès que fa uns dies, set per ser més exactes, aquest espai ha complert un any de vida, un anys en el que amb més deixadesa que un altre cosa he publicat 37 posts, comptant aquest. Recordo el perquè d'haver començat aquest blog [aprofito per matissar que es un Blog, i no pas un Bloc, com marca la seva URL] va ser ara fa més d'un any quant el Sr. Garcia Albiol insultava la inteligència dels ciutadans badalonins i denigrava amb un trist video electoralista la condició dels immigrants de Badalona en concret i de Catalunya [i Espanya, i Europa i el Món] en general.

Aquesta actitut xenòfoba em va motivar a començar a expresar els meus pensaments a traves de la xarxa, per qui volgues llegir-les i evidentment contradir-les tot ajudant-me a comprendre millor la merda de societat que ens envolta.

Bè, queda dit, a partir d'ara torno per aquest món innexistent de la xarxa, de l'intercanvi d'idees i de pensaments, un cop més us convido a continuar participant en la mesura que us vingui de gust. Mercès.

2 comentaris: