5/6/10

Rachel Corrie: demolida, assassinada i abordada.

16 de març de 2003, en el decurs de la intifada d'Alaqsa, la jove Rachel Corrie, natural d'Olimpya (Washington), participa com a activista internacional, recolçant el poble palestí en la seva lluita per la seva terra, en concret es situa com a escut humà davant de les llars de Rafah, a la franja Gaza, per tal d'evitar l'enderrocament per part dels Bulldozer Caterpilar D9 blindats de les Forces de Defensa Israelianes.

A la demolidora imatge veiem com, l'exercit israelià es apunt de d'assassinar-la. Més de set anys desprès, l'esperit d'aquesta activista nord-americana, ha renascut amb la "Flota de la Llibertat" el darrer vaixell, MV Rachel Corrie, un mercant irlandès ha estat abordat aquest matí a 40 kilòmetres de la costa palestina.

L'esperit de Rachel Corrie, s'ha vist un cop més demolit, assassinat i abordades les esperances del poble palestí. El bloqueig inhumà a Gaza, es la causa directe de la lluita de la societat civil internacional, per alliberar Palestina. La manca de capacitat política dels estats àrabs i especialment occidentals, així com la inutilitat d'un Consell de Seguretat, fa que avui dia el màxim organisme terrorista al qual s'enfronta el món sigui l'estat d'Israel.

Israel no pot restar impune, per l'assassinat de ciutadans estrangers en aigües internacionals, la pirateria mes característica de Jack Sparow, la negació dels drets humans a la població palestina, l'incompliment de les resolucions de la ONU, l'atemptat contra el dret internacional, i encara més la manca de llibertat d'expressió dins els mitjans autòctons sota al censura militar.

Qualsevol estat que mantingui vincles amb Israel legitimitza les seves accions i permet que la resta de la ciutadania siguem còmplices d'una mascare civil. Aquest es el peque la societat civil de Barcelona a Bahrain, passant per Chicago i Istanbul sortim al carrer a dir Aturem Israel! Boicot a la Impunitat! Avui a les 17.30h als Jardinets de Gràcia de Barcelona.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada