4/6/10

Santa Coloma de Pretòria

Peretòria existeix, més enllà del "Cas". Una de les tres capitals de Sud-àfrica, la administrativa. Tot i que des de 2005 esta aprovat el canvi pel nom de l' àrea metropolitana, Tshwane. La seva població, un total de 2.345.908 habitants, ben poc en deuen saber de la usurpació per part del jutge Garzon del seu nom, una població que queda lluny dels 119.717 colomencs als que el seu alcalde Bartomeu Muñoz, ha espoliat de la manera més barroera.

Tot cercant informació sobre Pretòria, la ciutat, m'he trobat amb una ciutat de grans gratacels als quals la nostre ciutat ben aviat s'hi podria haver semblat, si no fos per la jurídica intervenció de la llei espanyola.

De la política local, no n'he trobat gaire cosa, i, el que hi ha és en anglès, vaja el meu fort lingüístic, ja sabeu... la qüestió es la política pretoriana de la nostre ciutat, Gramenet. La flamant nova batllessa, Parlon, s'hi resisteix fer un acte democràtic com es el de dissoldre el consistori, retornant a la ciutadania la dignitat. Parlon arribava insultant els colomencs tot afirmant que ens faria recuperar la dignitat, mentida!!! Gramenet no va perdre la dignitat amb la detenció d'en Bartu, la ciutat ja ho intuïa tot aixo i molts ja ho dèiem, era el PSC qui mirava cap una altre banda i feia cas submís a la bicefàlia Bartu-Luigi.

La nostre ciutat esta perdent la dignitat a cada acte de la nova batllessa, ella es legitimitza a cop de decret, i a nosaltres ens deixa arropats per la vergonya.

Cap govern local anomenat democràtic mantindria sous desorbitats a persones imputades per un cas de espoli local, corrupció urbanística i malbaratament de recursos. Parlon ho fa, manté en Pascual Vela i en Lluis Falcó. Parlon els garanteix feina i "molt bon" sou, adaptant per ells càrrecs fins ara inexistents, hom pensaria que son càrrecs innecessaris. Parlon insulta la ciutat quan a sobre pretén fer creure que ho fa a desgana, doncs la "llei la obliga". Parlon amaga la possibilitat de la suspensió, hom es pregunta si aquests lladres tenen informació que poden airejar i esquitxar a...qui sap.

El PSC, s'adona que arribar a unes eleccions des de la base del carrer els hi pot dificultar la victòria, aquesta es tal vegada la única veritat que s'en desprèn de la seva insistència de mantenir-se allà on son. I d'això s'en diu apoltronar-se. Aixo ho saben fins i tot a la llunyana Pretòria.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada